Počet záznamů: 1  

Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 - 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.)
      Sampels, Sabine, - Autor
     ryby  rybí maso  zpracování živočišných produktů  kvalita potravin  rybí jídla
     kolektivní monografie
    SignaturaC 357.501
    Umístění
    Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 357.501 P   

    Údaje o názvuKvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014
    Fyz.popis247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-87437-85-8 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002590761
    Poznámky500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Sampels, Sabine, 1975- (Autor)
    Předmět.hesla ryby * rybí maso * zpracování živočišných produktů * kvalita potravin * rybí jídla
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.21/.22 , 637.56 , 637.03 , 663/664-021.465 , 641.55:637.56 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.