Počet záznamů: 1
Pohlreich, Zdeněk, 1957- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Sevruga, 2014 - 199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-905710-0-6
grilovaná jídla
kuchařské receptySignatura B 54.025 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Údaje o názvu Rozpal to, šéfe! / Zdeněk Pohlreich ; [fotografie jídel Alena Hrbková] Záhlaví-jméno Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Sevruga, 2014 Fyz.popis 199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm ISBN 978-80-905710-0-6 Číslo nár. bibl. cnb002589290 Poznámky Obálkový podnázev: 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla grilovaná jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.526.3 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Druh dok. KNIHY Rozpal to, šéfe! je název grilovací kuchařky Zdeňka Pohlreicha, který vám ukáže, co všechno se dá připravit na grilu. Zdeněk Pohlreich předvede a podrobně popíše, jak ugrilovat pořádný steak či žebírka, ale také ryby, jakékoliv mořské potvory, předkrmy a snídaně. Připravil tak lákadlo i pro ty nejzarytější odpůrce venkovního vaření. Rozpal to, šéfe! přináší 91 oblíbených Pohlreichových receptů spolu s barevnými fotkami hotových jídel a podrobnými postupy. Nechybí ani typické komentáře slavného šéfa, které by jeho fanoušci určitě postrádali a také se můžete těšit na Pohlreichovo desatero správného grilování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1