Počet záznamů: 1  

Rozpal to, šéfe!

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pohlreich, Zdeněk, 1957- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Sevruga, 2014 - 199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-905710-0-6
     grilovaná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 54.025
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Rozpal to, šéfe!
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.09.2024)B 54.025   

    Údaje o názvuRozpal to, šéfe! / Zdeněk Pohlreich ; [fotografie jídel Alena Hrbková]
    Záhlaví-jméno Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Sevruga, 2014
    Fyz.popis199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-905710-0-6
    Číslo nár. bibl.cnb002589290
    PoznámkyObálkový podnázev: 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla grilovaná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.3 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Druh dok.KNIHY
    Rozpal to, šéfe!
    Rozpal to, šéfe! je název grilovací kuchařky Zdeňka Pohlreicha, který vám ukáže, co všechno se dá připravit na grilu. Zdeněk Pohlreich předvede a podrobně popíše, jak ugrilovat pořádný steak či žebírka, ale také ryby, jakékoliv mořské potvory, předkrmy a snídaně. Připravil tak lákadlo i pro ty nejzarytější odpůrce venkovního vaření. Rozpal to, šéfe! přináší 91 oblíbených Pohlreichových receptů spolu s barevnými fotkami hotových jídel a podrobnými postupy. Nechybí ani typické komentáře slavného šéfa, které by jeho fanoušci určitě postrádali a také se můžete těšit na Pohlreichovo desatero správného grilování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.