Počet záznamů: 1
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Baroň, Mojmír - Autor
Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 - 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.)
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis,
víno výroba vína oxid siřičitý
studieSignatura C 356.961 Umístění 663.2 - Vinařství Údaje o názvu Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň Souběž.n. Possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology Záhlaví-jméno Baroň, Mojmír (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 Fyz.popis 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002573217 Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 6 (2013), 8 Poznámky 60 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Jazyková pozn. České a anglické resumé Předmět.hesla víno * výroba vína * oxid siřičitý Forma, žánr studie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.25 , 663.2 , 543.272.51 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1