Počet záznamů: 1  

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Baroň, Mojmír - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 - 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis,
     víno  výroba vína  oxid siřičitý
     studie
    SignaturaC 356.961
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 356.961   

    Údaje o názvuMožnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň
    Souběž.n.Possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology
    Záhlaví-jméno Baroň, Mojmír (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
    Fyz.popis50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-924-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002573217
    Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 6 (2013), 8
    Poznámky60 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Předmět.hesla víno * výroba vína * oxid siřičitý
    Forma, žánr studie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.25 , 663.2 , 543.272.51 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.