Počet záznamů: 1  

Skandinávská kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Roubíček, Jindřich, 1934-2016 - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 143 s.
      Pata, Václav - Ilustrátor
     skandinávská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 71.294
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 71.294   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSkandinávská kuchyně / Jindřich Roubíček ; kresby Václav Pata
    Záhlaví-jméno Roubíček, Jindřich, 1934-2016 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1969
    Fyz.popis143 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000494920
    Dal.odpovědnost Pata, Václav (Ilustrátor)
    Předmět.hesla skandinávská jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(48) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mnoho předpisů na jídla zemí jezer a fjordů můžeme použít pro zpestření našeho jídelníčku, neboť skandinávská kuchyně využívá hojně zeleniny a ovoce, ryb a drůbeže, mléka a smetany, a svou rozmanitostí zaujímá po stránce správné výživy jedno z předních míst mezi ostatními kuchyněmi. Příručka přináší předpisy na studená jídla a předkrmy, polévky, teplá jídla, pokrmy z ryb, zeleninová a bezmasá jídla, přílohy, moučníky a teplé a studené nápoje. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.