Počet záznamů: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Nestával, Antonín, 1922-1985 - Autor
    3. vyd. - Praha : Merkur, 1970 - 54 s.
      Havlíková, Jaroslava - Autor
    SignaturaC 72.990
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 72.990   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / A. Nestával, J. Havlíková
    Záhlaví-jméno Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1970
    Fyz.popis54 s.
    Dal.odpovědnost Havlíková, Jaroslava (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.