Počet záznamů: 1
Wignall, Judita - Author
Vyd. 1. - [Praha] : Synergie, c2014 - 192 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN 978-80-7370-258-8 (brož.)
vitariánství syrová strava jídla
příručky kuchařské receptyCall number B 53.825 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Title statement Živá kuchyně, cesta ke zdraví : vše, co potřebujete vědět o živé stravě a o tom, jak revolučně ozdravit svůj jídelníček a životní styl / Judita Wignall ; fotografie Matt Wignall ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Strnadová] Main entry-name Wignall, Judita (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data [Praha] : Synergie, c2014 Phys.des. 192 s. : barev. il. ; 26 cm ISBN 978-80-7370-258-8 (brož.) National bibl. num. cnb002564471 Note "Raw food"--Obálka. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Original Going raw Subj. Headings vitariánství * syrová strava * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.261 , 615.874.24 , 641.55 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Document kind BOOKS Živá strava je zdravý způsob, jak se detoxikovat, vyčistit si pleť, shodit pár kilo a zářit zdravím a vitalitou. Ale kdo z nás má čas shánět neobvyklé přísady a vyrábět pracná jídla? Kuchařka Živá kuchyně, cesta ke zdraví je skvělým průvodcem, který vám poskytne vše, co potřebujete vědět, abyste mohli plnými doušky užívat nový životní styl. Najdete zde informace o přípravě neuvěřitelně chutných a rozmanitých syrových pokrmů užitečné pro každého vášnivého kuchaře, názorné techniky přípravy syrových surovin, od klíčení obilí až po otvírání kokosů a vice než 100 receptů na lahodné a čerstvé pokrmy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1