Počet záznamů: 1  

Živá kuchyně, cesta ke zdraví

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wignall, Judita - Author
    Vyd. 1. - [Praha] : Synergie, c2014 - 192 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7370-258-8 (brož.)
     vitariánství  syrová strava  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 53.825
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Živá kuchyně, cesta ke zdraví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.825   

    Title statementŽivá kuchyně, cesta ke zdraví : vše, co potřebujete vědět o živé stravě a o tom, jak revolučně ozdravit svůj jídelníček a životní styl / Judita Wignall ; fotografie Matt Wignall ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Strnadová]
    Main entry-name Wignall, Judita (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Praha] : Synergie, c2014
    Phys.des.192 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7370-258-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb002564471
    Note"Raw food"--Obálka. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalGoing raw
    Subj. Headings vitariánství * syrová strava * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.261 , 615.874.24 , 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Živá kuchyně, cesta ke zdraví
    Živá strava je zdravý způsob, jak se detoxikovat, vyčistit si pleť, shodit pár kilo a zářit zdravím a vitalitou. Ale kdo z nás má čas shánět neobvyklé přísady a vyrábět pracná jídla? Kuchařka Živá kuchyně, cesta ke zdraví je skvělým průvodcem, který vám poskytne vše, co potřebujete vědět, abyste mohli plnými doušky užívat nový životní styl. Najdete zde informace o přípravě neuvěřitelně chutných a rozmanitých syrových pokrmů užitečné pro každého vášnivého kuchaře, názorné techniky přípravy syrových surovin, od klíčení obilí až po otvírání kokosů a vice než 100 receptů na lahodné a čerstvé pokrmy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.