Počet záznamů: 1  

Bratrstvo krve

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kotleta, František 1981- - Autor
    1. vyd. - Praha : Epocha, 2013 - 322 s. ; 18 cm
    ISBN 978-80-7425-165-8
    Fantastická Epocha ;
     české romány  fantasy romány
    SignaturaC 189.564
    Bratrstvo krve
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 189.564 a   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 24.05.2024)C 189.564 a1   
    Rožnov k vypůjčeníC 189.564 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 189.564 SV   

    Údaje o názvuBratrstvo krve. 3, Mega hustej nářez / František Kotleta
    Část názvuMega hustej nářez
    Záhlaví-jméno Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Epocha, 2013
    Fyz.popis322 s. ; 18 cm
    ISBN978-80-7425-165-8
    Číslo nár. bibl.cnb002447270
    Edice Fantastická Epocha
    Z cykluBratrstvo krve. 3
    Forma, žánr české romány * fantasy romány
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    MDT 821.162.3-31 , (0:82-312.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cykluBratrstvo krve. 3
    Bratrstvo krve
    S partyzánštinou je konec. Je na čase rozpoutat válku. Absolutní válku lidí proti mimozemským okupantům. Jestli má být planeta Země svobodná, je třeba obětovat všechno, včetně vlastních životů - a to platí nejen pro lidi, ale i pro upíry. Jan Bezzemek, Gerhard, Petra, Lucie i Diana a jeho partička upířích transvestitů a dalších jejich spojenců stojí na prahu poslední bitvy se žlutými parchanty z vesmíru a vědí, že není cesty zpět. Čeká je buď smrt, nebo svoboda."Tak jo, sežeňte mi granáty a nějaký hulení. Tohle bude epický," říká JUDr. Tomáš Uhřík. Upíři proti mimozemšťanům potřetí a naposled. Na konci knihy zůstanou jenom jedni a cesta k tomu stojí za to. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.