Počet záznamů: 1  

Opravdu zdravě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Corrett, Natasha - Autor
    1. české vyd. - [Praha] : Slovart, c2013 - 192 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7391-797-5 (váz.) :
      Edgson, Vicki - Autor   Linder, Lisa - Fotograf
     racionální výživa  vegetariánská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 355.637
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Opravdu zdravě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 355.637   

    Údaje o názvuOpravdu zdravě : jezte s ohledem na své tělo - zásaditě / Natasha Corrett, Vicki Edgson ; fotografie Lisa Linder ; [překlad Stanislava Moravcová]
    Záhlaví-jméno Corrett, Natasha (Autor)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údaje[Praha] : Slovart, c2013
    Fyz.popis192 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7391-797-5 (váz.) : Kč 499,00
    Číslo nár. bibl.cnb002564187
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálHonestly healthy
    Dal.odpovědnost Edgson, Vicki (Autor)
    Linder, Lisa (Fotograf)
    Předmět.hesla racionální výživa * vegetariánská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.564 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Opravdu zdravě
    Naučte se s touto osvěžující lifestylovou kuchařkou jíst zásaditým způsobem. Nabízí vám recepty, nad nimiž se sbíhají sliny, spolu s celostním přístupem ke zdraví. V tomto souboru více než 100 receptů se projevuje tvůrčí nadání gurmetské vegetariánské šéfkuchařky Natashy Correttové, plně podporované zkušeností přední odbornice na výživu Vicki Edgsonové. Recepty jsou snadné a jídla uvařená podle nich vás osvěží po celý den – od snídaně až po večerní ulehnutí do postele. Vyzkoušejte dokonalý ranní životabudič, artyčoková srdíčka se sýrem feta, lilkové závitky s pestem, polévku z máslové tykve, salát z karamelizovaných hrušek a čočky, karí z fazolek mungo, kořeněné fazolové karbanátky, kokosový chlebíček, hummus ze špenátu a cizrny, mandlovou buchtu s citronem a mákem nebo banánovou zmrzlinu s křupavým tofé. Lehce se přesvědčíte, jak snadné je využívat sílu alkalizujících potravin a současně jíst chutně a dobře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.