Počet záznamů: 1  

Technologie der Milchverarbeitung

  1. kniha

    kniha


     Spreer, Edgar - Autor
    Leipzig : Fachbuchverlag, 1968 - 356 s.
     mléko  zpracování mléka
     příručky
    SignaturaC 73.331
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 73.331   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie der Milchverarbeitung : Rohstoff Milch, Be-und Verarbeitung, Maschinen und Geräte, Milcherzeugnisse / von Edgar Spreer
    Main entry-name Spreer, Edgar (Author)
    Issue dataLeipzig : Fachbuchverlag, 1968
    Phys.des.356 s.
    Subj. Headings mléko * zpracování mléka
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.13 , 637.1 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.