Počet záznamů: 1  

Technologie der Milchverarbeitung

  1. kniha

    kniha


     Spreer, Edgar - Autor
    Leipzig : Fachbuchverlag, 1968 - 356 s.
     mléko  zpracování mléka
     příručky
    SignaturaC 73.331
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 73.331   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie der Milchverarbeitung : Rohstoff Milch, Be-und Verarbeitung, Maschinen und Geräte, Milcherzeugnisse / von Edgar Spreer
    Záhlaví-jméno Spreer, Edgar (Autor)
    Vyd.údajeLeipzig : Fachbuchverlag, 1968
    Fyz.popis356 s.
    Předmět.hesla mléko * zpracování mléka
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.13 , 637.1 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.