Počet záznamů: 1  

Všeobecný přehled

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    2. vyd. - Praha : Fragment, 2014 - 416 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-253-2044-0 (brož.)
    Přijímací zkoušky na VŠ
      Kovář, Petr - Autor
     všeobecné znalosti  společenské vědy  přijímací zkoušky  vysoké školy
     příručky  testy
    SignaturaC 355.609
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    Všeobecný přehled
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 06.05.2024)C 355.609 v1   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 355.609   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 29.04.2024)C 355.609 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 355.609 R   

    Údaje o názvuVšeobecný přehled : testy / [autoři Petr Kovář ... et al.]
    Variantní názvyNázev na rubu tit. s.: Všeobecný přehled - testy
    Testy - všeobecný přehled
    Přijímací zkoušky na VŠ - všeobecný přehled
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fragment, 2014
    Fyz.popis416 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-253-2044-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002541101
    Edice Přijímací zkoušky na vysoké školy (Fragment)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Kovář, Petr (Autor)
    Předmět.hesla všeobecné znalosti * společenské vědy * přijímací zkoušky * vysoké školy
    Forma, žánr příručky * testy
    Konspekt3 - Společenské vědy
    MDT 3 , 0/9 , 37.091.212.2 , 378 , (035) , (079.1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Druh dok.KNIHY
    Všeobecný přehled
    Aktualizovaná publikace obsahuje testové otázky z těch oborů společenských věd, se kterými se můžete nejčastěji setkat při přijímacích zkouškách na vysokou školu. Součástí knihy jsou dvě varianty klíče – stručný a podrobný. Otestujte své znalosti a žádná otázka vás už nezaskočí! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.