Počet záznamů: 1  

Metodické principy využití isoenzymových analýz při ověřování geneticky podmíněné proměnlivosti dílčích populací lesních dřevin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Strnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, 2013 - 31 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7417-066-9 (brož.)
    Certifikovaná metodika pro praxi Lesnický průvodce,
      Ivanek, Ondřej, - Autor
     lesní dřeviny  genetický výzkum  enzymová analýza
     metodické příručky
    SignaturaC 355.342
    Umístění 630 - Lesnictví
    Metodické principy využití isoenzymových analýz při ověřování geneticky podmíněné proměnlivosti dílčích populací lesních dřevin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 355.342   

    Údaje o názvuMetodické principy využití isoenzymových analýz při ověřování geneticky podmíněné proměnlivosti dílčích populací lesních dřevin : certifikovaná metodika / Ondřej Ivanek ... [et al.]
    Vyd.údajeStrnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, 2013
    Fyz.popis31 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-7417-066-9 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002522890
    Edice/vedl.záhl. Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Certifikovaná metodika pro praxi
    Edice Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti) ; 3/2013
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Ivanek, Ondřej, 1954- (Autor)
    Předmět.hesla lesní dřeviny * genetický výzkum * enzymová analýza
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt630 - Lesnictví
    MDT 582.091/.097:630 , 575:001.891 , 543.9:577.15 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Druh dok.KNIHY
    Metodické principy využití isoenzymových analýz při ověřování geneticky podmíněné proměnlivosti dílčích populací lesních dřevin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.