Počet záznamů: 1  

Vaříme bez soli

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Légl, Miroslav, 1954- - Autor
    Praha : Eminent, 2013 - 407 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7281-471-8 (váz.)
     jídlo  kuchyňská sůl  racionální výživa  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 355.001
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vaříme bez soli
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 355.001   

    Údaje o názvuVaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů / Miroslav Légl
    Záhlaví-jméno Légl, Miroslav, 1954- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Eminent, 2013
    Fyz.popis407 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-7281-471-8 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002563566
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Předmět.hesla jídlo - zdravotní aspekty * kuchyňská sůl - zdravotní aspekty * racionální výživa * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.881 , 616 , 641/642 , 613.2 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme bez soli
    Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.