Počet záznamů: 1
Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena - Autor
3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus) - Hradec Králové : R plus, 2013 - 286 s. ; 28 cm
ISBN 978-80-904093-1-6 (váz.)
cukrářství potravinářská technologie
učebnice středních školSignatura B 53.728 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Cukrářská technologie / Alena Půlpánová Záhlaví-jméno Půlpánová, Alena (Autor) Údaje o vydání 3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus) Vyd.údaje Hradec Králové : R plus, 2013 Fyz.popis 286 s. ; 28 cm ISBN 978-80-904093-1-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002473251 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla cukrářství * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663.916 , 663/664 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení – zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1