Počet záznamů: 1  

Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Astl, Jaromír, 1964- - Autor
    Praha : Maxdorf, c2009 - 328 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7345-175-2 (brož.)
    Lékař radí
      Astlová, Eliška, - Autor   Marková, Eva, - Autor
     péče o zdraví  racionální výživa  zdravý životní styl
     příručky
    SignaturaC 353.908
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 353.908   

    Údaje o názvuJak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den : příručka poradce / Jaromír Astl, Eliška Astlová, Eva Marková
    Část názvuVyvážený zdravý životní styl pro každý den
    Záhlaví-jméno Astl, Jaromír, 1964- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Maxdorf, c2009
    Fyz.popis328 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-7345-175-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001856199
    Edice Lékař radí (Maxdorf)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Astlová, Eliška, 1972- (Autor)
    Marková, Eva, 1939- (Autor)
    Předmět.hesla péče o zdraví * racionální výživa * zdravý životní styl
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613 , 613.2 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200903/contents/nkc20091856199_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Jak jíst a udržet si zdraví, aneb, Vyvážený zdravý životní styl pro každý den
    Kniha vznikala s cílem přiblížit čtenářům jednoduchý a přirozený způsob posílení vlastního zdraví. Za posledních 100 let bylo popsáno mnoho nových poznatků o vitaminech a minerálech, ale především o zdravé výživě, která může zabránit vzniku řady onemocnění. V první části knihy se autoři soustředí na výživu a výběr zdravých a výživově hodnotných potravin. Druhá část se věnuje mikroživinám, jejich známým účinkům v metabolismu člověka a také jsou zde popsány základní zdroje těchto látek v potravě. Dále jsou rozebrány některé účinky probiotik a přírodních látek. V poslední části je popsán zdravý a vyrovnaný jídelníček, sestavený nejen z pohledu energetického, ale také z hlediska volby potravin. Potraviny jsou vybírány s důrazem na pestrou a vyváženou stravu, dostupnou na trhu v ČR, a na potraviny s minimálním využitím chemických přídatných látek, s podporou tzv. ekologické produkce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.