Počet záznamů: 1  

Vaříme s toskánským sluncem

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mayes, Frances, 1940- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze ; a Litomyšli : Paseka, 2013 - 223 s. : barev. il., portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7432-329-4 (váz.)
      Mayes, Edward Kleinschmidt, - Autor   Rothfeld, Steven - Fotograf
     gastronomie  italská jídla
     Toskánsko (Itálie)
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaB 53.579
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Vaříme s toskánským sluncem
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.06.2024)B 53.579   

    Údaje o názvuVaříme s toskánským sluncem : recepty z naší italské kuchyně / Frances Mayesová a Edward Mayes ; fotografie Steven Rothfeld ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Mayerová]
    Záhlaví-jméno Mayes, Frances, 1940- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze ; a Litomyšli : Paseka, 2013
    Fyz.popis223 s. : barev. il., portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7432-329-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002485860
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálTuscan sun cook book
    Dal.odpovědnost Mayes, Edward Kleinschmidt, 1951- (Autor)
    Rothfeld, Steven (Fotograf)
    Předmět.hesla gastronomie - Itálie * italská jídla * Toskánsko (Itálie)
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (450) , 641/642 , 641.568(450) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme s toskánským sluncem
    Autorka bestselleru Pod toskánským sluncem a dalších knih inspirovaných pobyty v milovaném Toskánsku se po dvaceti letech od chvíle, kdy se ujala opuštěné usedlosti nedaleko Cortony, rozhodla pozvat čtenáře na návštěvu svého italského domova a jeho kuchyně a zahrady. V bohatě ilustrovaném výpravném svazku spolu se svým manželem Edem nabízí základní poučení o místní kuchyni a přes sto padesát receptů svých nejoblíbenějších toskánských jídel, ale představuje také přátele, jež mezi místními získala a kteří jí poskytli inspiraci a podělili se s ní o svá kulinářská tajemství. Provázejí-li kuchařské recepty jako nezbytná součást tituly Frances Mayesové od samého začátku, v její nejnovější knize hrají doslova ústřední roli - a zásluhou autorčina okouzlujícího stylu i jedinečných barevných fotografií získají bezpochyby toskánské kuchyni a kraji, který ji inspiroval, mnoho dalších nadšených příznivců. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.