Počet záznamů: 1  

Sýry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Teubner, Christian - Autor
    Bratislava : Perfekt, 1998 - 255 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-8046-101-5 (váz.) :
      Ehlert, Friedrich W. - Autor   Mair-Waldburg, Heinrich - Autor   Marková, Marie - Překladatel   Vachulová, Klára - Překladatel
     sýrová jídla  sýry
     encyklopedie  kuchařské recepty
    SignaturaB 53.529
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sýry
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.529   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 53.529 SV   

    Údaje o názvuSýry : velká encyklopedie : kniha pro dokonalý požitek ze sýra s velkým barevným obrazovým lexikonem / námět a koncepce Christian Teubner, lexikon sýrů Heinrich Mair-Waldburg, kuchyňská praxe, recepty Friedrich-Wilhelm Ehlert ; [z německého originálu ... přeložily Marie Marková a Klára Vachulová]
    Záhlaví-jméno Teubner, Christian (Autor)
    Vyd.údajeBratislava : Perfekt, 1998
    Fyz.popis255 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-8046-101-5 (váz.) : Kč 799,00
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    OriginálGrosse Buch vom Käse
    Dal.odpovědnost Ehlert, Friedrich W. (Autor)
    Mair-Waldburg, Heinrich (Autor)
    Marková, Marie (Překladatel)
    Vachulová, Klára (Překladatel)
    Předmět.hesla sýrová jídla * sýry
    Forma, žánr encyklopedie * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 641.55:637.3 , 637.3 , (083.12) , (031)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sýry
    Kniha pro dokonalý požitek ze sýra s velkým barevným obrazovým lexikonem. Velká encyklopedie sýrů, jejich původů, receptur, návodů na úpravu i servírování, skvělé pro labužníky a milovníky sýrů, klasifikace, země původu, zpracování apod. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.