Počet záznamů: 1  

333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD


  1.  Broža, Petr, 1978- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2003 - xvi, 150 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7226-964-X (brož.) :
     vypalování CD  vypalování DVD
     příručky
    SignaturaC 353.371
    Umístění 004 - Počítače. Výpočetní technika
    333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 353.371   

    Údaje o názvu333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD / Petrl [sic] Broža
    Variantní názvyTřista třicet tři tipů a triků pro vypalování CD a DVD
    Záhlaví-jméno Broža, Petr, 1978- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Computer Press, 2003
    Fyz.popisxvi, 150 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7226-964-X (brož.) : 129 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb001250769
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla vypalování CD * vypalování DVD
    Forma, žánr příručky
    Konspekt004 - Počítačová věda. Výpočetní technika. Informační technologie
    MDT 004.085.4.072.3 , 004.085.23.072.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru004 - Počítače. Výpočetní technika
    Druh dok.KNIHY
    333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD
    Kniha je určena zejména těm uživatelům operačního systému Windows či Linux, kteří již mají nějaké zkušenosti s vypalováním CD či DVD. Najdete zde mnoho užitečných rad i méně známých možností či postupů při výběru vlastních nosičů, potřebného hardware pro stavbu počítače, nastavení a vyladění operačního systému nebo při samotné práci s vypalovacími mechanikami. Autor samozřejmě nezapomíná na nejrozšířenější software, uvádí např. Nero Burning ROM, Easy CD Creator a mnoho dalších programů. Samostatné kapitoly jsou věnovány vypalování hudebních CD, DVD a datových CD, v závěrečné se autor věnuje problému s ochranou proti kopírování, jak ji identifikovat a obejít. Užitečné mohou být i mnohé uváděné internetové adresy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.