Počet záznamů: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně


  1.  Nestával, Antonín, 1922-1985 - Autor
    4. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 54 s.
      Havlíková, Jaroslava - Autor
    SignaturaC 76.142
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 76.142   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková
    Záhlaví-jméno Nestával, Antonín, 1922-1985 (Autor)
    Údaje o vydání4. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1971
    Fyz.popis54 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000495687
    Dal.odpovědnost Havlíková, Jaroslava (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.