Počet záznamů: 1  

Zpracování ryb

  1. kniha

    kniha


     Vácha, František, 1946- - Autor
    1. vyd. - Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 - 178 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-87437-52-0 (váz.)
      Vejsada, Pavel, - Autor
     ryby  rybí maso  průmysl zpracování ryb
     kolektivní monografie
    SignaturaC 352.436
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 352.436 P   

    Údaje o názvuZpracování ryb / František Vácha, Pavel Vejsada
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013
    Fyz.popis178 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-87437-52-0 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002467136
    Poznámky500 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
    Předmět.hesla ryby * rybí maso * průmysl zpracování ryb
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.21/.22 , 637.56 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.