Počet záznamů: 1  

Guláše z hrnce i kotlíku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hrevušová, Radka - Autor
    České Budějovice : Dona, 2013 - 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.)
      Doležal, Vladimír, - Fotograf
     guláše
     kuchařské recepty
    SignaturaC 351.827
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Guláše z hrnce i kotlíku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 351.827 P   

    Údaje o názvuGuláše z hrnce i kotlíku / Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal
    Záhlaví-jméno Hrevušová, Radka (Autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Dona, 2013
    Fyz.popis109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-7322-159-1 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002462341
    Dal.odpovědnost Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
    Předmět.hesla guláše
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Guláše z hrnce i kotlíku
    Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.