Počet záznamů: 1  

Rok v Provenci

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mayle, Peter, 1939-2018 - Autor
    Vyd. 3., V nakl. Argo 1., upr. - Praha : Argo, 2013 - 207 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-257-0808-8 (brož.)
      Millar, Paul, - Překladatel
     Provence (Francie)
     anglické prózy  cestopisné prózy
    SignaturaC 187.347
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 08.11.2024)C 187.347 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 187.347 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 187.347 SV   

    Údaje o názvuRok v Provenci / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Paul Millar]
    Záhlaví-jméno Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 3., V nakl. Argo 1., upr.
    Vyd.údajePraha : Argo, 2013
    Fyz.popis207 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-257-0808-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002447847
    Poznámky"První díl volné trilogie"--Obálka
    OriginálYear in Provence
    Dal.odpovědnost Millar, Paul, 1933- (Překladatel)
    Předmět.hesla Provence (Francie)
    Forma, žánr anglické prózy * cestopisné prózy
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT (44) , 821.111-3 , (0:82-321.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Autor, který se rozhodl zakoupit dům v Provenci, líčí svoje okouzlení přírodou a životem v této krajině v průběhu prvního roku, kdy se seznamoval se svým okolím. Úpravy starého domu, akceptování tradičních vztahů, charakteristika nejbližších sousedů, to vše je lehkým perem, s okouzlením a laskavým úsměvem srovnáváno s autorovým dřívějším životním stylem v rodné Anglii. Zvláštní prémií pro nové usedlíky je kromě vynikajícího místního vína i provensálská kuchyně, která nabízí nepřeberné množství požitků a kterou autor dokáže nejen dokonale vychutnat, ale i výstižně popsat. Nenáročná, ale velmi příjemná oddechová knížka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.