Počet záznamů: 1  

Pískovny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pejša, Jaroslav, 1972- - Autor
    Kolín : Městský úřad Kolín, Odbor životního prostředí a zemědělství, 2012 - 32 s. : il. (převážně barev.), mapy, faksim. ; 21 cm
    ISBN 978-80-260-3822-1 (v knize neuvedeno : brož.)
    Průvodce po přírodních lokalitách Kolínska
      Rus, Ivo, - Autor   Vonička, Pavel, - Autor
     pískovny  rekultivace  významné krajinné prvky  flóra  fauna
     průvodce
    SignaturaC 351.216
    Umístění 502 - Příroda obecně. Ochrana přírody a krajiny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 351.216   

    Údaje o názvuPískovny / [autoři textu Jaroslav Pejša, Ivo Rus, Pavel Vonička ; fotografie Milada Dománková ... et al.]
    Záhlaví-jméno Pejša, Jaroslav, 1972- (Autor)
    Vyd.údajeKolín : Městský úřad Kolín, Odbor životního prostředí a zemědělství, 2012
    Fyz.popis32 s. : il. (převážně barev.), mapy, faksim. ; 21 cm
    ISBN978-80-260-3822-1 (v knize neuvedeno : brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002435785
    Edice Průvodce po přírodních lokalitách Kolínska
    PoznámkyNázev z obálky. 2000 výt.
    Dal.odpovědnost Rus, Ivo, 1959- (Autor)
    Vonička, Pavel, 1963- (Autor)
    Předmět.hesla pískovny - Česko * rekultivace - Česko * významné krajinné prvky - Česko * flóra - Česko * fauna - Česko
    Forma, žánr průvodce
    Konspekt502 - Životní prostředí a jeho ochrana
    MDT 622.015:553.62 , 502.174 , 502.21(1-751.4) , 581.9 , 591.9 , (437.3) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru502 - Příroda obecně. Ochrana přírody a krajiny
    Druh dok.KNIHY
    Brožura seznamuje s významnými krajinnými prvky - osmi opuštěnými i funkčními pískovnami v blízkém okolí Kolína, které se často stávají útočištěm řady druhů rostlin a živočichů, často i vzácných a ohrožených. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.