Počet záznamů: 1  

Receptury jídel pro závodní stravování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Houžvička, Alois - Autor
    3., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 621, [2] s. ; 8°
      Píchová, Jarmila - Autor
     jídla  závodní stravování
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 82.625
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 82.625   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuReceptury jídel pro závodní stravování / [Autoři:] Alois Houžvička, Jarmila Píchová
    Záhlaví-jméno Houžvička, Alois (Autor)
    Údaje o vydání3., upr. a dopln. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1972 (ST 2)
    Fyz.popis621, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000435137
    Poznámky6000 výt.
    Dal.odpovědnost Píchová, Jarmila (Autor)
    Předmět.hesla jídla * závodní stravování
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 640.5 , 641.55 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    V novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.