Počet záznamů: 1  

Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie

  1. kniha

    kniha


     Krause, Hans - Autor
    15. Aufl. - Braunschweig : Verlag Günter Hempel, 1969 - 694 s.
      Nehring, Peter - Autor
    SignaturaC 82.206/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 82.206/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie. Band II / Peter Nehrung, Hans Krause
    Záhlaví-jméno Krause, Hans (Autor)
    Údaje o vydání15. Aufl.
    Vyd.údajeBraunschweig : Verlag Günter Hempel, 1969
    Fyz.popis694 s.
    Dal.odpovědnost Nehring, Peter (Autor)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.