Počet záznamů: 1  

Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie

  1. kniha

    kniha


     Nehring, Peter - Autor
    15. Aufl. - Braunschweig : Günter Hempel, 1969 - 884 s. : il.
      Krause, Hans - Autor
     konzervárenský průmysl  konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     příručky
    SignaturaC 82.206/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 82.206/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie / Peter Nehring, Hans Krause
    Záhlaví-jméno Nehring, Peter (Autor)
    Údaje o vydání15. Aufl.
    Vyd.údajeBraunschweig : Günter Hempel, 1969
    Fyz.popis884 s. : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Krause, Hans (Autor)
    Předmět.hesla konzervárenský průmysl * konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.83/.84 , 664.85 , 664.8/.9 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.