Počet záznamů: 1  

Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Valenta, Ondřej - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 - 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm
    ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.), ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.)
      Hladík, Petr, - Autor
     potravinářský průmysl  potravinářská technologie  kvalita potravin  bezpečnost potravin
     kolektivní monografie
    SignaturaC 350.571
    Umístění 664 - Potravinářství
    Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 350.571   

    Údaje o názvuBudoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.
    Záhlaví-jméno Valenta, Ondřej (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Sociologické nakladatelství, 2011
    Fyz.popis123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm
    ISBN978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.)
    978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002253025
    PoznámkyČást. tištěno napříč
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Hladík, Petr, 1972- (Autor)
    Dal.odpovědnost Akademie věd České republiky. Technologické centrum (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 663/664-021.465 , 614.31:663/664 , (437.3) , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
    Problematika kvality a bezpečnosti potravin, možnosti využívání nových technologických trendů při výrobě, zpracování a distribuci potravin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.