Počet záznamů: 1  

Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

  1. Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

    kniha


     Nepveu, François, 1639-1708 - Autor
    [Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1775] - [6], 180 s. ; 8°
      Haener, Johann Jakob, - Tiskař
    SignaturaSC 1163/3
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1163/3   

    Title statementFrancisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae : almae congregationi electorali academia B. Mariae V. ab angelo salutatae in strenam oblatae Heidelbergae, anno MDCCLXXV. Trimestre tertium, Complectens julium, augustum, septembrem
    Portion of titleConsiderationes christianae pro singulis anni diebus
    Main entry-name Nepveu, François, 1639-1708 (Author)
    Issue data[Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1775]
    Phys.des.[6], 180 s. ; 8°
    NoteCelá titulní strana s výjimkou části impresa tištěna verzálkami. Na titulní straně dvojlinka, linka, linka z ozdůbek, celá strana rámována dvojlinkou. Vlysy, koncové viněty, dvojlinky, linky z ozdůbek, na s. 1 u iniciály na začátku textu drobná rytinka, ozdobná linka, mrtvá záhlaví oddělená od textu dvojlinkami, signatury, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 1061/3
    Binding inf.Vazba brožovaná, obálka potažená zeleným mramorovaným papírem, šití na 4 pravé vazy, zelenomodrá mramorovaná ořízka, na hřbetu štítek s čílem dílu. Hřbet poškozen
    Another responsib. Haener, Johann Jakob, činný 1736-1774 (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryNěmecko
    Languagelatina
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.