Počet záznamů: 1  

Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

  1. Francisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae

    kniha


     Nepveu, François, 1639-1708 - Autor
    [Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1774] - [8], 156, [3], [1 vacat] s. ; 8°
      Haener, Johann Jakob, - Tiskař
    SignaturaSC 1163/1
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1163/1   

    Údaje o názvuFrancisci Nepveu presbyteri Considerationes christianae pro singulis anni diebus e gallico in latinum translatae : almae congregationi electorali academia B. Mariae V. ab angelo salutatae in strenam oblatae Heidelbergae, anno MDCCLXXIV. Trimestre primum, Complectens januarium, februarium, martium
    Část názvuConsiderationes christianae pro singulis anni diebus
    Záhlaví-jméno Nepveu, François, 1639-1708 (Autor)
    Vyd.údaje[Heidelberg] : Typis Joannis Jacobi Haener, typogr. aul. academ., [1774]
    Fyz.popis[8], 156, [3], [1 vacat] s. ; 8°
    PoznámkyCelá titulní strana s výjimkou části impresa tištěna verzálkami. Na titulní straně dvojlinka, linka, linka z ozdůbek, celá strana rámována dvojlinkou. Vlysky z ozdůbek, viněty, linky z ozdůbek, na s. 1rytý vlys a u iniciály na začátku textu drobná rytinka, ozdobné linky, mrtvá záhlaví oddělená od textu dvojlinkami, signatury, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 1061/1
    Pozn.o vazběVazba brožovaná, obálka potažená zeleným mramorovaným papírem, šití na 4 pravé vazy, na hřbetu štítek s čílem dílu. Hřbet potrhán, z části zcela chybí
    Dal.odpovědnost Haener, Johann Jakob, činný 1736-1774 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.