Počet záznamů: 1  

Nedegradační metody studia kvality přírodních humusových látek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pospíšilová, Lubica - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2012 - 153 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-662-8 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis : edice původních vědeckých prací a monografií = edition of original papers and monographs,
     humus  analýza půdy
     monografie
    SignaturaC 350.404
    Umístění 631.4 - Půda. Pedologie
    Nedegradační metody studia kvality přírodních humusových látek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 350.404   

    Údaje o názvuNedegradační metody studia kvality přírodních humusových látek = Non-degradation methods of studying natural humic substances quality : původní vědecká práce / Ľubica Pospíšilová
    Souběž.n.Non-degradation methods of studying natural humic substances quality
    Obálkový názevFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Záhlaví-jméno Pospíšilová, Lubica (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2012
    Fyz.popis153 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-662-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002434041
    Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 5, 3, 2012
    Poznámky100 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglická resumé
    Předmět.hesla humus * analýza půdy
    Forma, žánr monografie
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 631.472.5 , 631.422/.423 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru631.4 - Půda. Pedologie
    Druh dok.KNIHY
    Nedegradační metody studia kvality přírodních humusových látek
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.