Počet záznamů: 1  

Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bugel, Walerian, 1968-2020 - Autor
    Vyd. 1. - Olomouc : Caritas - Vyšší odborná škola sociální Olomouc, 2012 - 245 s. ; 30 cm
    ISBN 978-80-87623-01-5 (brož.)
      Šlechtová, Hana, - Autor
     kvalifikační práce  závěrečné práce  vyšší odborné školy  vysoké školy  sociální práce
     metodické příručky  učebnice vyšších odborných škol
    SignaturaB 53.070
    Umístění 378 - Vysoké školství
    Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.070   

    Údaje o názvuTvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce : principy a postupy / Walerian Bugel, Hana Šlechtová
    Záhlaví-jméno Bugel, Walerian, 1968-2020 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeOlomouc : Caritas - Vyšší odborná škola sociální Olomouc, 2012
    Fyz.popis245 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-87623-01-5 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002397343
    Poznámky100 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Šlechtová, Hana, 1976- (Autor)
    Předmět.hesla kvalifikační práce * závěrečné práce * vyšší odborné školy * vysoké školy * sociální práce
    Forma, žánr metodické příručky * učebnice vyšších odborných škol
    Konspekt378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 37.091.27(079) , 37.091.279.5(079) , 377.6 , 378 , 364-78 , (072) , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Druh dok.KNIHY
    Tvorba kvalifikačních prací pro studenty oborů sociální práce
    Kniha má sloužit jako metodika pro tvorbu studentských prací, zejména kvalifikačních. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.