Počet záznamů: 1  

Mikrobiologia żywności

  1. kniha

    kniha


    Wyd. 3. - Warszawa : Państwowy zakład wydawnictw lekarskich, 1971 - 493 s. : il.
      Burbianka, Maria, - Autor
     potravinářská mikrobiologie
     monografie
    SignaturaC 84.645
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 84.645   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMikrobiologia żywności : mikrobilogiczne metody badania produktów żywnościowych / Maria Burbianka ... [et al.]
    Údaje o vydáníWyd. 3.
    Vyd.údajeWarszawa : Państwowy zakład wydawnictw lekarskich, 1971
    Fyz.popis493 s. : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Burbianka, Maria, 1906-1976 (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT 579.67 , (048.8)
    Země vyd.Polsko
    Jazyk dok.polština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.