Počet záznamů: 1  

Una lama nel miele

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Calabrò, Corrado, 1935- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Balt-East, 2012 - 92 s. : il. ; 15 cm
    ISBN 978-80-87283-61-5 (brož.)
      Frýbort, Zdeněk, - Překladatel   Lee, Isaac - Překladatel   Frinta, Emanuel, - Ilustrátor
     italská poezie  vícejazyčná vydání
    SignaturaC 186.364
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 186.364   

    Údaje o názvuUna lama nel miele = Čepel v medu / Corrado Calabrò ; [překlad: přebásnil Zdeněk Frýbort - do češtiny, Isaac Lee - do čínštiny ; ilustrace: Emanuel Frinta]
    Část názvuČepel v medu
    Záhlaví-jméno Calabrò, Corrado, 1935- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Balt-East, 2012
    Fyz.popis92 s. : il. ; 15 cm
    ISBN978-80-87283-61-5 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002434533
    PoznámkyPřeloženo z italštiny
    Jazyková pozn.Souběžný český, italský a čínský text
    OriginálDimmelo per sms
    Dal.odpovědnost Frýbort, Zdeněk, 1931-2013 (Překladatel)
    Lee, Isaac (Překladatel)
    Frinta, Emanuel, 1896-1970 (Ilustrátor)
    Forma, žánr italská poezie * vícejazyčná vydání
    Konspekt821.131.1-1 - Italská poezie
    MDT (0.027)=030 , 821.131.1-1 , (0:82-1)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; italština ; čínština
    Druh dok.KNIHY
    Autorovy verše, jež mohou být považovány svébytné haiku i za poetické esemesky, se podobají stručným korespondenčním vzkazům, které se většinou týkají lásky či milostného citu. Toto základní téma však Calabro obohacuje i dalšími prvky, v nichž zaujímají významné místo třeba odkazy, citace či dokonce i určité náznaky literárních fikcí. Intimita však i přes tyto částečné odklony je autorovou doménou, na níž demonstruje jak prchavost lidských emocí, tak i neopakovatelnost a jedinečnost vztahu mezi mužem a ženou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.