Počet záznamů: 1  

Proutek k proutku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vyhlídková, Helena, 1965- - Autor
    Mokré : Vojtěch Smidek - Élysion, c2012 - 95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-903459-8-0 (váz.)
    Hobby
     košíkářství  proutěné výrobky
     příručky
    SignaturaB 53.020
    Umístění 746.7 - Košíkářství
    Proutek k proutku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.020   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 53.020 P   

    Údaje o názvuProutek k proutku : pokročilé techniky / Helena Vyhlídková
    Záhlaví-jméno Vyhlídková, Helena, 1965- (Autor)
    Vyd.údajeMokré : Vojtěch Smidek - Élysion, c2012
    Fyz.popis95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-903459-8-0 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002439713
    Edice Hobby (Élysion)
    Předmět.hesla košíkářství * proutěné výrobky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt74 - Kresba. Umělecká řemesla
    MDT 746.7 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru746.7 - Košíkářství
    Druh dok.KNIHY
    Proutek k proutku
    Než se pokusíte o výrobky z této knihy, doporučujeme seznámit se s prvním dílem nazvaným Proutek k proutku Základní techniky. Autorka, známá lektorka kurzů pletení z pedigu Helena Vyhlídková dobře ví, že koho zaujme tento přírodní materiál a nadchne se pro pletení, brzy nevystačí s jednoduššími postupy a touží po dekorativnějších a složitějších technikách. V této knize najdete návod na vyplétané dno, které nahradí dno z překližky z prvního dílu. Názvy opletků Diamantová vazba či Čerokézské kruhy přímo lákají k vyzkoušení. A efektní zavírky se stanou skutečnou ozdobou hotového výrobku. Autorka vám poradí, jak můžete při pletení využívat další přírodní materiály – mořskou trávu, vodní hyacint či kukuřičný provázek, které mohou být atraktivní variantou pedigových prutů a šén. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.