Počet záznamů: 1  

Zmrazit čerstvé ovoce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Havelka, Jiří, 1980- - Autor
    1. vyd. - Praha : Nakladatelství AMU, 2012 - 185 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 20 cm
    ISBN 978-80-7331-222-0 (brož.)
     divadlo  divadlo  filozofie umění
     studie
    SignaturaC 349.874
    Umístění 792 - Divadlo
    Zmrazit čerstvé ovoce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 349.874   

    Údaje o názvuZmrazit čerstvé ovoce : útržky úvah o divadelní zkoušce / Jiří Havelka
    Část názvuÚtržky úvah o divadelní zkoušce
    Záhlaví-jméno Havelka, Jiří, 1980- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství AMU, 2012
    Fyz.popis185 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 20 cm
    ISBN978-80-7331-222-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002412682
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Předmět.hesla divadlo - filozofické aspekty * divadlo - sociologické aspekty * filozofie umění
    Forma, žánr studie
    Konspekt792 - Divadlo. Divadelní představení
    MDT 792 , 101 , 316 , 792.091.2 , 7.01 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru792 - Divadlo
    Druh dok.KNIHY
    Zmrazit čerstvé ovoce
    Anatomie divadelní zkoušky jako sociologicko-uměleckého experimentu. Kniha režiséra Jiřího Havelky v sobě originálním a zábavným způsobem spojuje vlastnosti studie, úvahy i učebnice. V první části, nazvané Divadelní kontext, se autor pokouší dokázat výlučnost divadla mezi ostatními uměleckými aktivitami. Hledá zásadní důvody, které by obhájily právoplatnost existence divadla ve věku elektronických médií a virtuální reality. Zkoumá hranice mezi empirickou a divadelní realitou. Ve druhé části, Divadelní zkouška, se autor pokouší odhalit a definovat složitou, mnohovrstevnou strukturu hry a sleduje proces, probíhající v rámci zkoušek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.