Počet záznamů: 1  

Buddha

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mannschatz, Marie, 1950- - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Vašut, 2012 - 158 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7236-807-5 (váz.)
     buddhismus  emoce
     monografie
    SignaturaC 349.613
    Umístění 24 - Buddhismus
    Buddha
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.613   

    Údaje o názvuBuddha : cesta k vnitřní rovnováze / Marie Mannschatz ; [překlad Michaela Váňová]
    Záhlaví-jméno Mannschatz, Marie, 1950- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vašut, 2012
    Fyz.popis158 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7236-807-5 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002430307
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálMit Buddha zu innerer Balance
    Předmět.hesla buddhismus * emoce - buddhistické pojetí
    Forma, žánr monografie
    Konspekt22/24 - Náboženství Dálného východu. Indická náboženství. Hinduismus. Buddhismus
    MDT 159.942 , 24 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru24 - Buddhismus
    Druh dok.KNIHY
    Buddha
    Pocity ovlivňují náš život víc než cokoli jiného. Propůjčují nám křídla, ale mohou nás také dovést až na pokraj zoufalství. To věděl i Buddha, a proto nás učil, jak se můžeme z jejich moci vysvobodit. S pomocí takzvaných sedmi cenných vlastností – pozornosti, přiměřeného úsilí, zkoumající mysli, radosti, soustředění, vnitřního uvolnění a vyrovnanosti – budeme schopni stále přesněji zkoumat a vnímat svět svých pocitů. A čím lépe svým pocitům porozumíme, tím budeme v kontaktu s nimi svobodnější. Místo toho, abychom se pachtili za příjemnými pocity a před těmi nepříjemnými utíkali, budeme se raději učit své pocity vyrovnaně akceptovat, odpoutávat se od obtížných pocitů a probouzet v sobě pocity, které působí prospěšně Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.