Počet záznamů: 1  

Potraviny - součást zdravého životního stylu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Olomouc : Solen, 2010 - 106 s. : barev. il., portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-87327-39-5 (brož.)
      Kohout, Pavel, - Autor
     potraviny  výživa člověka  racionální výživa
     kolektivní monografie
    SignaturaC 349.553
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Potraviny - součást zdravého životního stylu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 349.553 v1   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.553   

    Údaje o názvuPotraviny - součást zdravého životního stylu / autorský kolektiv Pavel Kohout ... [et al.]
    Vyd.údajeOlomouc : Solen, 2010
    Fyz.popis106 s. : barev. il., portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-87327-39-5 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002128991
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Kohout, Pavel, 1962- (Autor)
    Příl. časopisu Interní medicína pro praxi
    Předmět.hesla potraviny * výživa člověka * racionální výživa
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.26/.29 , 663/664 , 613.2 , 612.39 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201010/contents/nkc20102128991_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Příl. časopisu Interní medicína pro praxi
    Potraviny - součást zdravého životního stylu
    Výrok Hippokrata „Tvá výživa bude Tvůj lék“ je to nejvýstižnější, co lze říci o náplni nové knihy Potraviny, součást zdravého životního stylu. Kniha pojednává nejen o samotných potravinách a nápojích (najdeme zde kapitolu o kávě, víně, pivu atd.), ale i o jednotlivých složkách výživy člověka, které mají vliv na jeho zdraví. Popisuje působení těchto látek a prozradí Vám, jak je využít ve svůj prospěch. Namátkou můžeme zmínit léčebné působení vlákniny, probiotických bakterií nebo potravinových doplňků či funkčních potravin. Předností knihy je skutečnost, že autory jsou uznávaní čeští lékaři a vědci z medicínských a potravinářských oborů, nikoli šarlatáni či samozvaní specialisté na výživu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.