Počet záznamů: 1  

Quality Control in the Food Industry

  1. kniha

    kniha


     Herschdoerfer, S. M. - Autor
    1st ed. - London : Academic Press, 1967 - 385 s.
    Food Science and Technology
     potravinářský průmysl  management jakosti
     příručky
    SignaturaC 85.165/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 85.165/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuQuality Control in the Food Industry. Volume 1 / S.M. Herschdoerfer
    Záhlaví-jméno Herschdoerfer, S. M. (Autor)
    Údaje o vydání1st ed.
    Vyd.údajeLondon : Academic Press, 1967
    Fyz.popis385 s.
    Edice Food Science and Technology
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * management jakosti
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 005.6 , 663/664 , (035)
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.