Počet záznamů: 1  

SACER RECESSUS, SIVE EXERCITIA SPIRITUALIA Ad Mentem & Methodum S.P. IGNATII

  1. SACER RECESSUS, SIVE EXERCITIA SPIRITUALIA Ad Mentem & Methodum S.P. IGNATII

    kniha


     Nepveu, François, 1639-1708 - Autor
    INGOLSTADII : Sumptibus JOANNIS ANDREAE De La HAYE Bibl. Acad., 1701 - [22], 384 s. ; 12°
      Ignác z Loyoly, - Bibliografický předchůdce   La Haye, Johann Andreas de, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSC 934
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 934   

    Údaje o názvuSACER RECESSUS, SIVE EXERCITIA SPIRITUALIA Ad Mentem & Methodum S.P. IGNATII / Authore R.P. FRANCISCO NEPVEU E Societate JESU Gallice primum edita Parisiis Anno 1691, & subinde recusa, Nunc etiam Latinitate donata Ab alio Ejusdem Societatis Sacerdote
    Záhlaví-jméno Nepveu, François, 1639-1708 (Autor)
    Vyd.údajeINGOLSTADII : Sumptibus JOANNIS ANDREAE De La HAYE Bibl. Acad., 1701
    Fyz.popis[22], 384 s. ; 12°
    Poznámky"Cum Privilegio Sac. Caesar. Majestatis & Facultate Superiorum". Rok vydání římskými číslicemi: "ANNO MDCCI.". Na titulní straně linka. Na začátku textu předmluvy bílá (konturovaná) iniciála N na ornamentálním pozadí, vlysy z ozdůbek, viněty, linky, živá záhlaví, ojediněle ozdůbky v záhlaví a na konci textu, signatury, kustody
    Historie vlastnictvíNa titulní straně rkp.: "Carmelit. Abendperg."
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 862
    Pozn.o vazběVazba papírová - desky z měkší lepenky potažené barevným mramorovyným papírem (19. století), šití na 2 zapuštěné motouzy, tmavá modrošedá celoplošná ořízka. Na deskách zbytky štítku z bílého papíru
    Dal.odpovědnost Ignác z Loyoly, 1491-1556 svatý, (Bibliografický předchůdce)
    La Haye, Johann Andreas de, -1718 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.