Počet záznamů: 1
Grilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření
článek
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Kubeš, Slavomír, - Fotograf
grilování kuchařské recepty
článkyÚdaje o názvu Grilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření : hitem posledních několika letních sezon je příprava masa na rozpáleném roštu a posezení s přáteli / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes Část názvu Kuchařské putování s Petrem Stupkou Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Fyz.popis il. Poznámky Seriál MF Dnes: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot. Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 139 (14.06.2012).
-- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B4.Předmět.hesla grilování * kuchařské recepty Forma, žánr články Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.526.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1