Počet záznamů: 1  

Grilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření

  1. Údaje o názvuGrilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření : hitem posledních několika letních sezon je příprava masa na rozpáleném roštu a posezení s přáteli / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes
    Část názvuKuchařské putování s Petrem Stupkou
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Fyz.popisil.
    PoznámkySeriál MF Dnes: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot.
    Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 139 (14.06.2012).
    -- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B4.
    Předmět.hesla grilování * kuchařské recepty
    Forma, žánr články
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.