Počet záznamů: 1  

ALIMENTA PIETATIS ERGA S. IOSEPHVM IESV CHRISTI NVTRITIVM POST IESVM ET MARIAM DIVORVM AMABILISSIMVM

  1. ALIMENTA PIETATIS ERGA S. IOSEPHVM IESV CHRISTI NVTRITIVM POST IESVM ET MARIAM DIVORVM AMABILISSIMVM

    kniha


     Barry, Paul de, 1587-1661 - Autor
    MONACHII : Typis Lucae Straubij, Impensis Ioannis Wagneri Bibliopolae, 1650 - [18], 301, [3] s. ; 12°
      Schirmbeck, Adam, - Překladatel   Straub, Lucas, - Tiskař   Wagner, Johann, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSC 851
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 851   

    Údaje o názvuALIMENTA PIETATIS ERGA S. IOSEPHVM IESV CHRISTI NVTRITIVM POST IESVM ET MARIAM DIVORVM AMABILISSIMVM / Galliae subministrata A R.P. PAVLO DE BARRY Societatis JESV Sacerdote, Nunc Latio quoque illata A P. ADAMO SCHIRMBECKH Eiusdem Societatis
    Variantní názvyAlimenta pietatis erga s. Josephum Jesu Christi nutritium
    Záhlaví-jméno Barry, Paul de, 1587-1661 (Autor)
    Vyd.údajeMONACHII : Typis Lucae Straubij, Impensis Ioannis Wagneri Bibliopolae, 1650
    Fyz.popis[18], 301, [3] s. ; 12°
    PoznámkyRok vydání římskými číslicemi: "ANNO M. DC. L.". Na titulní strana Kristův (jezuitský) monogram IHS v kartuši, linka. Vlysky z ozdůbek, konturované iniciály na ozdobném pozadí, linky, na s. 155 ozdůbky na konci textu, poznámky pod textem, živá záhlaví, , na s. 1 ozdůbky a závorky u čísla strany v záhlaví, signatury, kustody
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 780
    Pozn.o vazběVazba pergamenová na lepenkových deskách, šití na 3 pravé vazy, desky rámovány dvojitou slepotiskovou linkou, modrá celoplošná ořízka. Zavazovací tkanice chybí, poškozeno červotočem
    Dal.odpovědnost Schirmbeck, Adam, 1613-1683 (Překladatel)
    Straub, Lucas, činný 1645-1692 (Tiskař)
    Wagner, Johann, -1685 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.