Počet záznamů: 1  

Dělená strava

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
    Vyd. 2. - Praha : Vyšehrad, 2012 - 104 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7429-280-4 (brož.)
     dělená strava
     kuchařské recepty
    SignaturaC 347.858
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Dělená strava
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 347.858 a   

    Údaje o názvuDělená strava : nejíst méně, ale jinak : 161 receptů / Jarmila Mandžuková
    Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2.
    Vyd.údajePraha : Vyšehrad, 2012
    Fyz.popis104 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7429-280-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002366802
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla dělená strava
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.561 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Dělená strava
    Dělená strava je zcela netradiční způsob stravování, podle kterého můžeme potraviny, zcela jinak kombinovat. Tato knížka poskytuje jednoduchý návod, jak tento stravovací systém aplikovat. Nevyžaduje žádné speciální znalosti a při přípravě pokrmů využívá běžně dostupné potraviny. Dělená strava je také cestou ke štíhlé linii, k získání životní energie a shoduje se i s pravidly zdravé výživy, neboť jídelníček obohacuje o množství čerstvé zeleniny, ovoce a salátů. Kromě užitečných rad, návodů a informací pro začátečníky, budou v knize uvedeny především vynikající nenáročné „minutkové recepty“, které zcela odpovídají dnešnímu uspěchanému životnímu stylu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.