Počet záznamů: 1  

1000 nejzvídavějších dětských otázek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Brno : CPress, 2012 - 120 s. : barev. il.
    ISBN 978-80-264-0015-8 (váz.)
      Fritz, Sabine - Autor
     všeobecné znalosti  všeobecnosti a zajímavosti
     publikace pro děti  populárně-naučné publikace
    SignaturaB 52.490/1
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    1000 nejzvídavějších dětských otázek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 52.490/1 b   

    Údaje o názvu1000 nejzvídavějších dětských otázek. 1. díl, Naše tělo, jídlo a pití, rostliny a zvířata / Sabine Fritzová ... [et al. ; překlad: Nina Fojtů]
    Část názvuNaše tělo, jídlo a pití, rostliny a zvířata
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBrno : CPress, 2012
    Fyz.popis120 s. : barev. il.
    ISBN978-80-264-0015-8 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002346618
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Originál1000 interessantesten Kinderfragen
    Dal.odpovědnost Fritz, Sabine (Autor)
    Předmět.hesla všeobecné znalosti * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr publikace pro děti * populárně-naučné publikace
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 0/9 , (0.062) , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Druh dok.KNIHY
    1000 nejzvídavějších dětských otázek
    Proč jsou plameňáci růžoví? Proč stříhání vlasů nebolí? Proč jsou lidé většinou praváci? Jak se jmenují nejmenší savci na světě? V této knize naleznete odpovědi na zvídavé otázky, které zaujmou dětského i dospělého čtenáře. Lehkou a zábavnou formou získáte spoustu informací o lidském těle, zdravé výživě a zvířatech a rostlinách. Děti jistě ocení i tipy na spoustu zábavných experimentů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.