Počet záznamů: 1  

Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šlezingr, Miloslav, 1960- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2011 - 172 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-566-9 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis : edice původních vědeckých prací a monografií = edition of original papers and monographs,
     abraze (geologie)  břehy  zpevňování břehů
     monografie
    SignaturaB 52.468
    Umístění 626/627 - Vodní stavitelství. Vodní nádrže. Vodní cesty
    Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 52.468   

    Údaje o názvuBřehová abraze - možnosti stabilizace břehů = Bank erosion - possible ways of bank stabilization : monografie / Miloslav Šlezingr
    Souběž.n.Bank erosion - possible ways of bank stabilization
    Obálkový názevFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Záhlaví-jméno Šlezingr, Miloslav, 1960- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2011
    Fyz.popis172 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-566-9 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002276228
    Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 4, 2011, 7
    Poznámky300 výt.. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglická resumé
    Předmět.hesla abraze (geologie) * břehy * zpevňování břehů
    Forma, žánr monografie
    Konspekt626/627 - Vodní stavitelství. Vodní hospodářství
    MDT 551.3.053 , 551.435.12 , 627.222 , 627.4 , 627.522 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru626/627 - Vodní stavitelství. Vodní nádrže. Vodní cesty
    Druh dok.KNIHY
    Břehová abraze - možnosti stabilizace břehů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.