Počet záznamů: 1  

Raději než libové maso od kosti měli pravěcí labužníci samotný tuk a morek

  1. Údaje o názvuRaději než libové maso od kosti měli pravěcí labužníci samotný tuk a morek : známý jihočeský šéfkuchař se tentokrát zaměřil na umění řeznické / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes
    Část názvuPutování s Petrem Stupkou
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Fyz.popisil.
    PoznámkySeriál MF Dnes: Putování s Petrem Stupkou. 1 fot.
    Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 36 (11.02.2012).
    -- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B4.
    Předmět.hesla řezníci - Čechy jižní (Česko) * zpracování masa * masitá jídla * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 641.55:637.5 , 637.5.03 , (437.31-13) , 637.5-051
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.