Počet záznamů: 1  

Červená řepa, mangold a špenát

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Briggs, Margaret - Autor
    1. vyd. - Praha : Fortuna Libri, 2009 - 159 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7321-493-7 (váz.)
     řepa červená  mangold  špenát  dietoterapie  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 346.414
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Červená řepa, mangold a špenát
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 346.414   

    Údaje o názvuČervená řepa, mangold a špenát : nenáročná lahodná zelenina / Margaret Briggsová ; [překlad Eva Kalábová]
    Část názvuMangold a špenát
    Špenát
    Záhlaví-jméno Briggs, Margaret (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fortuna Libri, 2009
    Fyz.popis159 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7321-493-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002009269
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    OriginálSlimeline - beetroot
    Předmět.hesla řepa červená * mangold * špenát * dietoterapie * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 635.112 , 635.42 , 635.41 , 613.2.03 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201002/contents/nkc20092009269_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Červená řepa, mangold a špenát
    Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.