Počet záznamů: 1  

Ročníky burgundského 1846-2010

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rigaux, Jacky, 1948- - Autor
    Olomouc : Anag, c2011 - 126 s. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7263-702-7 (brož.)
    1846-2010 19.-21. století
     víno  vinařství
     Burgundsko (Francie : kraj)
     přehledy
    SignaturaC 345.477
    Umístění 663.2 - Vinařství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 345.477   

    Údaje o názvuRočníky burgundského 1846-2010 / Jacky Rigaux ; [překlad Victoria Language Agency]
    Záhlaví-jméno Rigaux, Jacky, 1948- (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : Anag, c2011
    Fyz.popis126 s. ; 22 cm
    ISBN978-80-7263-702-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002253034
    PoznámkyPřeloženo z francouzštiny
    Předmět.hesla 1846-2010 * 19.-21. století * víno - Francie - 19.-21. století * vinařství - Francie - 19.-21. století * Burgundsko (Francie : kraj)
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT (44) , 663.2 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Jacky Rigaux, opěvovatel burgundské půdy, znalec úžasných kolekcí význačných vín z Maison Bouchard Pere et Fils a Domaine de la Romanée-Conti, s poznámkami Henriho Jayera, nám vypráví okouzlující příběh o terroirech a ročnících Burgundska. Publikace Ročníky burgundského 1846–2010 je věnována všem, zkušeným degustátorům i gurmánským milovníkům. Na stránkách této knihy se burgundské ročníky představují v jednoduchosti své jedinečnosti a svého potenciálu k archivaci nejvýznamnějších vín. Objevíme také několik ročníků 19. století, kterým se úspěšně podařilo odolat času! Vína Burgundska vynikají jedinečností a hierarchií terroirů, z nichž vzešla, ale jejich kvalita je také úzce spjata s počasím během roku a prací vinaře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.