Počet záznamů: 1  

Ekonomika a organizácia výroby hovädzieho mäsa priemyselným sposobom

  1. kniha

    kniha


     Morsin, Sergej Sergejevič - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1974 - 157 s. ; 8°
    Veda na pomoc poľnohospodárskej veľkovýrobe
      Mališ, Anton, - Překladatel
    SignaturaC 96.646
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 96.646   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuEkonomika a organizácia výroby hovädzieho mäsa priemyselným sposobom / S. S. Morsin
    Záhlaví-jméno Morsin, Sergej Sergejevič (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1974
    Fyz.popis157 s. ; 8°
    Edice Veda na pomoc poľnohospodárskej veľkovýrobe (Príroda)
    OriginálEkonomika i organizácija proizvodstva goviadiny na promyšlennoj osnove
    Dal.odpovědnost Mališ, Anton, 1928- (Překladatel)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.