Počet záznamů: 1  

Selekce - inbríding - hybridizace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jakubec, Václav, 1930- - Autor
    1. vyd. - Rapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2010 - 382 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
    ISBN 978-80-260-0703-6 (v knize neuvedeno : váz.)
      Bezdíček, Jiří, - Autor   Louda, František - Autor
     šlechtění hospodářských zvířat  genetické metody  selekce (genetika)  inbreeding
     kolektivní monografie
    SignaturaC 344.742
    Umístění 636 - Chov zvířat obecně. Rozmnožování. Plemenitba. Krmení
    Selekce - inbríding - hybridizace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 344.742   

    Údaje o názvuSelekce - inbríding - hybridizace / Václav Jakubec, Jiří Bezdíček, František Louda
    Záhlaví-jméno Jakubec, Václav, 1930- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeRapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2010
    Fyz.popis382 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-260-0703-6 (v knize neuvedeno : váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002224414
    Poznámky1000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno chovatelům, šlechtitelům, managerům a dalším pracovníkům, zabývajícím se šlechtěním a genovými technologiemi a jako učební text pro studenty vysokých a středních škol, především s biologickým zaměřením
    Jazyková pozn.Anglická resumé
    Dal.odpovědnost Bezdíček, Jiří, 1963- (Autor)
    Louda, František (Autor)
    Předmět.hesla šlechtění hospodářských zvířat * genetické metody * selekce (genetika) * inbreeding
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.082.2 , 57.088.7 , 636.082.23 , 636.082.25 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru636 - Chov zvířat obecně. Rozmnožování. Plemenitba. Krmení
    Druh dok.KNIHY
    Selekce - inbríding - hybridizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.