Počet záznamů: 1  

Hodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Richter, Michal - Autor
    Rapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2010 - 39 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-260-0704-3 (v knize neuvedeno : kroužková vazba)
      Třináctý, Jiří - Autor   Křížová, Ludmila, - Autor
     mléčný skot  krmiva  výživa hospodářských zvířat
     metodické příručky
    SignaturaC 344.719
    Umístění 636 - Chov zvířat obecně. Rozmnožování. Plemenitba. Krmení
    Hodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 344.719   

    Údaje o názvuHodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA / Michal Richter, Jiří Třináctý, Ludmila Křížová
    Záhlaví-jméno Richter, Michal (Autor)
    Vyd.údajeRapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2010
    Fyz.popis39 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-260-0704-3 (v knize neuvedeno : kroužková vazba)
    Číslo nár. bibl.cnb002176314
    PoznámkyNázev z obálky. 1000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno výzkumným pracovištím, pracovníkům poradenských firem zabývajících se výživou skotu, studentům, učitelům na středních a vysokých školách zemědělského zaměření a pracovníkům v oblasti hodnocení kukuřičných hybridů
    Dal.odpovědnost Třináctý, Jiří (Autor)
    Křížová, Ludmila, 1970- (Autor)
    Předmět.hesla mléčný skot * krmiva * výživa hospodářských zvířat
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.2.034 , 636.085/.087 , 636.084.4 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201103/contents/nkc20112176314_1.pdf
    Ve volném výběru636 - Chov zvířat obecně. Rozmnožování. Plemenitba. Krmení
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení energie, plnivosti a hodnota DINAG u krmiv pro dojnice dle INRA
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.