Počet záznamů: 1  

Já, Cheeta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lever, James - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2011 - 308 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-204-2194-4 (váz.)
    20. století
     zvířata ve filmu  šimpanz  film
     Hollywood (Los Angeles, Kalifornie)
     anglické romány
    SignaturaC 182.975
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 182.975   

    Údaje o názvuJá, Cheeta : Hollywood očima nejlepšího zvířecího herce všech dob / James Lever ; [přeložil Jiří Balek]
    Záhlaví-jméno Lever, James (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Mladá fronta, 2011
    Fyz.popis308 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-204-2194-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002167398
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    OriginálMe Cheeta
    Předmět.hesla 20. století * zvířata ve filmu * šimpanz * film - Spojené státy americké - 20. století * Hollywood (Los Angeles, Kalifornie)
    Forma, žánr anglické romány
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111-31 , 791.635:636.1/.9 , 599.883.4 , 791 , (739.4) , (0:82-31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Nejznámější opičí herec světa – šimpanz Cheeta – sepsal vzpomínky na svou hereckou kariéru v Hollywoodu, kde se objevil ve více než padesáti filmech („Chtěl jsem točit dál, protože jsem nehodlal skončit v laboratoři s elektrodami na hlavě.“), prozradí tajemství své dlouhověkosti („Denně hamburgery, čerstvé ovoce, zelenina a kola bez cukru. Mám totiž cukrovku.“), přizná se k těžkému boji se závislostí na alkoholu a cigaretách, ale především čtenáře provede zlatou érou amerického filmu. Vtipné a pronikavé pohledy pro filmařského zákulisí a hereckého života. Z této perspektivy ještě nikdy nikdo filmový průmysl nepopsal. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.